Life

Ed Sheeran, cel mai difuzat artist la radio în 2021

today1 februarie 2022

Fundal

Ed Sheeran a fost cel mai difuzat artist la radio în 2021. Piesele lui au fost difuzate de 4.3 milioane de ori la posturile de radio din întreaga lume, informează agenția de presă mondenă. Este urmat în clasament de Dua Lipa, The Weeknd, Queen și Maroon 5.

Vă întrebați cine este cel mai difuzat artist la radiourile din întreaga lume? Răspunsul este Ed Sheeran! Cel puțin așa s-a întâmplat în 2021, conform unui clasament realizat de Viberate.

Piesele lui au fost difuzate la radio de 4.3 milioane de ori pe tot parcursul anului trecut.

 

Pe locul 2 se află Dua Lipa, cu 4.2 milioane de ascultări ale pieselor pe radiouri la nivel mondial.

 

Locul 3 al clasamentului este ocupat de The Weeknd. Piesele artistului de origine canadiană s-au auzit de 3 milioane de ori pe radio în 2021.

 

Neașteptat sau nu, Queen ocupă locul 4 al pieselor cu 2.9 milioane de ascultări.

 

La mică distanță se află trupa Maroon 5, cu un număr de 2.8 milioane de ascultări pe radio.

 

Dacă este să vorbim despre Spotify, Justin Bieber pare să fie cel mai ascultat artist. El are 13.5 milioane de urmăritori pe platforma de streaming.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Neobișnuit

Fotbal cu drone sau cu roboți. Competiții sportive de care nu știai

De la roboți care joacă fotbal, până la drone care se întrec, mașinăriile se dovedesc a fi competitive. Aceste sporturi de înaltă tehnologie pot suna ca venind din viitor, dar există deja. Iată câteva dintre cele mai inovatoare. Fotbal cu dronă În fotbalul cu drone, echipele formate din trei sau cinci piloți obțin puncte zburând cu drona lor „atacant” prin poarta adversarului, în timp ce dronele opoziției încearcă să le […]

today1 februarie 2022

0%