Life

Ed Sheeran, Inflo și Adele, printre nominalizații la Premiile Ivor Novello din Marea Britanie

today7 aprilie 2022

Fundal

Printre nominalizații de anul acesta la Premiile Ivor Novello – care onorează compozițiile și compozițiile remarcabile – se numără Adele, care este în cursa pentru două premii, și Ed Sheeran, care este nominalizat pentru trei premii.

Premiat pentru la 4 categorii, Dean „Inflo” Josiah Cover este cel mai nominalizat compozitor din acest an. Este recunoscut pentru munca sa calături de Cleo Sol și Little Simz.

Numit după regretatul actor, dramaturg, cântăreț și compozitor galez, premiile Ivor Novello au fost acordate începând din 1956.

ShaznayLewis, câștigătoare a premiului IvorNovello și arbitru pentru familia Ivor, a declarat: „A fost un an remarcabil pentru muzică și sunt plină de admirație pentru cei 77 de compozitori și compozitori talentați pe care îi sărbătorim anul acesta. Munca și cuvintele lor ating o gamă amețitoare de emoții și mă consider norocos că le-am auzit poveștile. Așa cum s-a întâmplat în fiecare an din 1956, The Ivors sărbătorește creația remarcabilă a muzicii și aș dori să adresez o imensă felicitare fiecărui nominalizat.”

Cei cinci artiști în cursa pentru compozitorul anului sunt Adele, Coldplay, Dave, Ed Sheeran și Raye. Printre nominalizați pentru cea mai bună muzică originală se numără Steven Price pentru „Last Night in Soho” de Edgar Wright și Jonny Greenwood pentru „Spencer”. De asemenea, sunt nominalizați Chris Roe pentru „After Love”, Emilie Levienaise-Farrouch pentru „Censor” și Daniel Blumberg pentru „The World to Come”. Cea de-a 67-a prezentare a Premiilor Ivor Novello va avea loc pe 19 mai.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Britney Spears se opune să plătească taxele de 660.000 de dolari, solicitate de mama ei

Britney Spears se opune cererii mamei sale de a plăti 663.202,84 dolari drept onorariu al avocaților. Obiecția marchează cea mai recentă mișcare din lupta legală continuă și îndelungată a vedetei pop. Avocatul cântăreței, Mathew Rosengart, a depus noi documente în instanță înaintea unei audieri de miercuri – în care nu a fost luată nicio decizie – cerând unui judecător să respingă petiția lui Lynne Spears ca faimoasa ei fiică să […]

today7 aprilie 2022

0%