Life

Ed Sheeran sărbătorește 100 de milioane de urmăritori Spotify

today29 iulie 2022

Fundal

Ed Sheeran este primul artist care a ajuns la 100 de milioane de urmăritori pe Spotify! Într-un videoclip distribuit pe Instagramul său, cântărețul și compozitorul britanic în vârstă de 31 de ani a sărbătorit acest eveniment purtând un tricou pe care scria „Întreabă-mă despre cei 100 de milioane de urmăritori pe SPOTIFY” și cerând echipajului său de turneu să-l urmărească.

Sheeran a subtitrat obraznic postarea: „Inutil să spun că toată lumea din jurul meu este destul de încântată de asta x @spotify”. El a explicat originea tricoului în videoclip. „Tocmai am atins 100 de milioane de urmăritori pe Spotify, iar Spotify mi-a trimis acest tricou”, a spus Sheeran. „Așa că mă voi plimba pe stadion și voi întreba oamenii despre cei 100 de milioane de adepți ai mei, pentru că toți vor fi atât de încântați pentru mine.”

Membrii echipajului său de turneu, totuși, păreau mai puțin impresionați de realizările lui Sheeran. Doi dintre ei nu au făcut niciun comentariu cu privire la numărul record de adepți, în timp ce un angajat a spus pur și simplu: „Orice”.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Elon Musk neagă că ar fi avut o aventură cu soția cofondatorului Google, Sergey Brin

Șeful Tesla, Elon Musk, a negat că ar fi avut o aventură cu Nicole Shanahan, soția co-fondatorului Google, Sergey Brin. Comentariile lui Musk au venit după ce Wall Street Journal a raportat că prietenia lui cu domnul Brin s-a încheiat din cauza presupusei aventuri. Musk a spus că este încă prieten cu Brin și că au fost la o petrecere împreună! Wall Street Journal a spus că Musk a fost […]

today29 iulie 2022

0%