Actual

Ed Sheeran și Camila Cabello anunță o nouă colaborare. Piesa “Bam Bam” va fi lansată pe 4 martie

today24 februarie 2022

Fundal

Camila Cabello și Ed Sheeran colaborează din nou și le vor prezenta în curând fanilor piesa “Bam Bam”. Cântăreața a postat pe Instagram un mesaj pentru a împărtăși detalii despre viitoarea sa melodie.

“Bam Bam. 4 martie cu teddysphotos (Ed Sheeran), unul dintre oamenii și artiștii mei preferați. De asemenea, ziua mea de naștere este cu o zi înainte, așa că triplu câștig”, a scris Camila Cabello.

După succesul colaborării lui Ed Sheeran cu Taylor Swift pentru videoclipul „The Joker and the Queen”, cântărețul din „Shape of You” urmează să i se alăture Camilei Cabello pentru viitoarea lor melodie împreună. Piesa “Bam Bam” este programată de lansare pe 4 martie, cu o zi înainte ca artista să împlinească 25 de ani. 

Camila Cabello este cunoscută pentru melodiile ei populare și anume „I Know What You Did Last Summer”, „Crying in the Club”, „Never Be The Same” etc.

 

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Primăvara ar putea veni cu 10 zile mai devreme până în 2100, avertizează specialiștii

Primăvara începe de obicei în jurul datei de 20 martie în emisfera nordică, dar ar putea ajunge cu până la 10 zile mai devreme până în 2100, potrivit unui nou studiu. Cercetătorii de la Universitatea de Stat din Ohio spun că o scădere a numărului total de zile ploioase face ca plantele să înflorească mai devreme în climatele nordice. Cercetările lor indică faptul că, odată cu nivelul actual de ploaie, […]

today24 februarie 2022

0%