Life

Elena Gheorghe va reveni pe scenă, după doi ani de absență

today25 februarie 2022

Fundal

Elena Gheorghe a anunțat că va reveni pe scenă, după doi ani de pauză, în care s-a concentrat asupra vieții de familie. Pandemia a afectat enorm industria muzicală, iar mulți artiști au făcut față cu greu situației. Printre aceștia s-a aflat și Elena Gheorghe, care a spus că nimic nu a mai fost ca înainte. Cu toate acestea, artista a declarat că se va întoarce pe scenă și este pregătită să facă spectacol.

Acum ne concentrăm foarte tare pe carieră, pentru că am avut la dispoziție doi ani de zile și am stat și chiar am fost super focusați pe partea asta de familie. Desigur că este o prioritate pentru noi și va rămâne așa, dar trebuie să mai facem loc și pentru carieră, căci a cam avut de suferit în ăștia doi ani de zile.”, a declarat Elena Gheorghe în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Astfel, fanii vor asculta din nou cele mai cunoscute piese ale vedetei. Artista a declarat în cadrul aceluiași interviu că deja au început pregătirile pentru un spectacol grandios, ce va avea loc pe 24 mai.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Cel mai mare vas de croazieră din lume își face debutul pe 4 martie

Cea mai mare navă de croazieră din lume este în sfârșit gata să-și primească oaspeții. Măsurând 362 m, Royal Caribbean's Wonder of the Seas a fost livrat luna trecută și urmează să-și înceapă călătoria inaugurală de la Fort Lauderdale, Florida, în Caraibe, pe 4 martie. Nava de croazieră cu 18 punți a fost construită pe șantierul naval Chantiers de l'Atlantique din Saint-Nazaire, Franța, și are o capacitate de 6.988 de […]

today25 februarie 2022

0%