Administrație

Elisabeta Lipă a fost prezentă ieri la Călărași

today19 octombrie 2022

Fundal

Elisabeta Lipă, președinta Federației de Canotaj din România a fost prezentă ieri la Călărași. Aceasta a vizitat Baza de Canotaj din Călărași, Portul Turistic și Canalul Siderurgic pentru identificarea oportunităților de investiții unde se pot realiza proiecte pentru promovarea canotajului. „O onoare pentru județul Călărași să primească vizita celei mai bune canotoare, Elisabeta Lipă, președinta Federației Române de Canotaj.

Am reușit să purtăm discuții importante privind baza de canotaj de la Călărași și integrarea clădirii în proiectele de turism, Promenada și Portul Turistic. Ne dorim un parteneriat cu Ministerul Sportului ca obiectivele pe care le avem în derulare pentru dezvoltarea turismului să nu afecteze viața sportivă a copiilor campioni de la caiac canoe și canotaj. O plăcere să o revăd pe Adela Alexe, călărășeanca noastră care a înființat pe lacul Snagov cea mai frumoasă bază sportivă și prin grija căreia reușim să facem lucruri frumoase în domeniul sportiv.”, a declarat președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

David Guetta este al 4-lea cel mai difuzat artist pe Spotify

David Guetta a anunțat că în prezent este al patrulea artist cel mai ascultat pe Spotify. Producătorul francez a atins statutul înalt în a doua jumătate a anului 2022, de la recenta sa lansare cu Bebe Rexha, I’m Good (Blue). De când single-ul a fost lansat la sfârșitul lunii august, o reluare a hitului clasic Eiffel 65, Blue (Da Ba Dee), se pare că David Guetta atinge noi culmi de […]

today18 octombrie 2022

0%