Life

Elon Musk a anunțat că nu mai cumpără Twitter

today11 iulie 2022

Fundal

Miliardarul Elon Musk vrea să-și încheie afacerea de 44 de miliarde de dolari pentru cumpărarea Twitter, potrivit unei scrisori trimise vineri de un avocat în numele său directorului juridic al companiei.

Dar președintele consiliului de administrație al Twitter, Bret Taylor, a declarat că compania este încă angajată să încheie tranzacția la prețul convenit și intenționează să depună acțiuni legale pentru a pune în aplicare acordul.

Suntem încrezători că vom învinge la Curtea Cancelariei din Delaware”, a scris Taylor. Cotele Twitter au scăzut cu aproximativ 6% de vineri.

În scrisoarea, dezvăluită într-un dosar al Comisiei de Valori Mobiliare, avocatul Skadden Arps Mike Ringler a spus că „Twitter nu și-a respectat obligațiile contractuale”.

Ringler a susținut că Twitter nu i-a furnizat lui Musk informațiile de afaceri relevante pe care le-a solicitat, deoarece Ringler a spus că contractul ar cere. Musk a spus anterior că dorește să evalueze afirmațiile Twitter conform cărora aproximativ 5% dintre utilizatorii săi activi zilnici monetizabili (mDAU) sunt conturi de spam.

Twitter a eșuat sau a refuzat să furnizeze aceste informații”, a susținut Ringler. „Uneori Twitter a ignorat solicitările domnului Musk, uneori le-a respins din motive care par a fi nejustificate și uneori a pretins că se conformează în timp ce îi dă domnului Musk informații incomplete sau inutilizabile.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Kim Kardashian a recreat un look al Madonnei, din 1992

Kim a recreat recent unul dintre cele mai faimoase look-uri ale lui Marilyn Monroe din 1962. Iar, acum, Kim Kardashian a făcut-o din nou, în timp ce de data aceasta și-a canalizat toată atenția spre Madonna - purtând un remake al controversatei rochii Jean Paul Gaultier din 1992 a cântăreței. La Săptămâna Haute-Couture de la Paris, miercuri, vedeta de 41 de ani a adus un omagiu rochiei Madonnei care depășește […]

today11 iulie 2022

0%