Life

Elon Musk a vândut de 1 milion de dolari sticle din noul său parfum

today13 octombrie 2022

Fundal

Cel mai bogat om din lume, Elon Musk, calcă pe urmele nenumăratelor celebrități lansând propriul parfum, iar acesta este deja un succes, în ciuda numelui său destul de dezgustător: „Păr ars”.

Cu un nume ca al meu, intrarea în afacerea parfumurilor era inevitabilă, de ce am amânat atât de mult timp!?” a postat acesta pe Twitter. Creat de Musk’s Boring Company, „Burnt Hair” – pe care fondatorul Tesla l-a declarat „cel mai bun parfum de pe Pământ” – costă 100 de dolari sticla, se livrează la începutul anului 2023 și este catalogat drept „esența dorinței respingătoare”.

La fel ca și cum te-ai apleca peste o lumânare la masă, dar fără toată greutatea”, promite site-ul The Boring Company. Cu toate acestea, această descriere nu i-a ținut departe pe cumpărători. Miercuri dimineața, Musk, în vârstă de 51 de ani, a scris pe Twitter că a vândut 10.000 de sticle.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Primăria Municipiului Călăraşi va executa tratamente de deratizare în vederea eliminării populaţiei de rozătoare

Primăria Municipiului Călăraşi anunţă că va executa, în perioada 17 – 19 octombrie 2022, tratamente de deratizare în vederea eliminării populaţiei de rozătoare de pe domeniul public, în intervalele orare 8:00 – 12:00 şi 13:00 - 17:00. Tratamentele se vor aplica doar când condiţiile atmosferice sunt favorabile, în caz contrar putând fi prelungită perioada (fapt ce va fi comunicat ulterior). Substanţele active ale produselor utilizate sunt: difenacoum, bromadiolone şi brodifacoum, […]

today13 octombrie 2022

0%