Life

Elon Musk neagă că ar fi avut o aventură cu soția cofondatorului Google, Sergey Brin

today29 iulie 2022

Fundal

Șeful Tesla, Elon Musk, a negat că ar fi avut o aventură cu Nicole Shanahan, soția co-fondatorului Google, Sergey Brin. Comentariile lui Musk au venit după ce Wall Street Journal a raportat că prietenia lui cu domnul Brin s-a încheiat din cauza presupusei aventuri.

Musk a spus că este încă prieten cu Brin și că au fost la o petrecere împreună! Wall Street Journal a spus că Musk a fost angajat într-o scurtă aventură la sfârșitul anului trecut cu doamna Shanahan. Acest lucru l-a determinat pe Brin să depună cererea de divorț la începutul acestui an și a pus capăt îndelungatei prietenii dintre cei doi miliardari de mare profil din tehnologie, mai spune ziarul.

Musk a postat pe Twitter: „Am văzut-o pe Nicole doar de două ori în trei ani, de ambele ori cu mulți alți oameni în jur. Nimic romantic”. La momentul presupusei aventuri din decembrie, Brin și soția sa erau separați, dar locuiau încă împreună, a spus Wall Street Journal, citând o persoană apropiată doamnei Shanahan. Chiar dacă au un acord prenupțial, Brin și Shanahan negociază în prezent un acord de divorț, care ar putea ajunge la 1 miliard de dolari (830 de milioane de lire sterline), a spus ziarul.

Doamna Shanahan este un avocat din California și fondatoare a companiei de tehnologie juridică ClearAccessIP și a Fundației Bia-Echo, conform profilului său LinkedIn. Fundația Bia-Echo este o organizație filantropică care promovează „longevitatea reproductivă și egalitatea, reforma justiției penale și o planetă sănătoasă și locuibilă”.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Când membrii regali greșesc în public

Cu tot echilibrul lor, grația și aparițiile publice fără întreruperi, chiar și membrii regali sunt predispuși să sufere incidente în public! Indiferent cât de bine sunt pregătiți, se pot întâmpla accidentări - fie că se luptă cu vremea nefavorabilă sau cu defecțiuni ale garderobei. Ducesa de Sussex În timpul turneului său regal din Australia din 2018, Meghan Markle și-a făcut sosirea mult așteptată în Tonga alături de Prințul Harry. Ducesa […]

today29 iulie 2022

0%