Life

Elon Musk vrea să cumpere întreaga companie Twitter

today15 aprilie 2022

Fundal

După ce a cumpărat 9.2% din Twitter, Elon Musk vine cu o ofertă pentru a cumpăra întreaga companie. CEO-ul Tesla şi SpaceX au făcut o ofertă finală pentru 100% din companie la suma de 54.2 dolari per acţiune. Asta înseamnă 43 de miliarde de dolari.

În acest moment valoarea Twitter pe piaţă este de 37 de miliarde de dolari, dar fluctuează în urma interesului manifestat de Musk. Propunerea a sosit sub forma unei scrisori trimise spre Twitter pe 13 aprilie. Ce mesaj include scrisoarea:

Am investit în Twitter deoarece cred în potenţialul său de a fi o platformă pentru libertatea de exprimare la nivel global şi cred că libera exprimare este un imperativ al societăţii pentru o democraţie funcţională. Twitter are un potenţial extraordinar. Îl voi debloca eu. Aş vrea să îmi reconsider poziţia ca acţionar dacă oferta nu este acceptată.”, a scris Musk.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Cum a apărut pizza “Margherita”, una dintre cele mai simple și populare pizza

Originile multor feluri de mâncare sau alimente sunt învăluite în legende. Unele fac legătura cu vechi zeități, ca în cazul uleiului de măsline, în timp ce altele amintesc de personaje mai mult sau mai puțin contemporane, relatează EFE, conform Agerpres. "Margherita", una dintre cele mai simple și populare pizze, are și ea legenda ei. Pizza Margherita este unul dintre acele feluri de mâncare patriotice care au culorile unui drapel, în […]

today15 aprilie 2022

0%