Life

Eminem și Snoop Dogg vor reveni la VMA după mai bine de 10 ani

today26 august 2022

Fundal

Eminem și Snoop Dogg se vor întoarce pe scena VMA-urilor pentru o interpretare „prima de acest gen” din „From the D 2 The LBC”, inspirată de „lumea metaversului Otherside” pentru MTV Video Music Awards de duminică 2022.

În parteneriat cu Yuga Labs, apariția lor comună marchează prima performanță VMA a fiecărui rapper în mai mult de un deceniu. Ultima prezentare a VMA-urilor a lui Snoop a fost în 2005, alături de Diddy, pentru un omagiu dedicat Notorious B.I.G. Eminem a deschis spectacolul în 2010, cu interpretarea „Not Afraid” și „Love the Way You Lie”, însoțită de Rihanna. Duo-ul s-a bucurat de scena VMA-urilor împreună în 1999, împreună cu Dr. Dre, când ceremonia s-a încheiat cu „My Name Is” și „Guilty Conscience” de Eminem și „Nuthin’ But a ‘G’ Thang” de Dre.

From the D 2 the LBC” este prima colaborare a lui Eminem și Snoop în peste 20 de ani, cu toate acestea, aceasta va fi a treia performanță publică a perechii împreună în 2022. Ei s-au alăturat lui Mary J. Blige, Dr. Dre, 50 Cent și Kendrick Lamar pentru Super Bowl LVI Halftime Show de anul acesta și, în iunie, au prezentat în premieră noua lor colaborare live la ApeFest, un festival din New York pentru deținătorii de Bored Ape NFT.

Eminem și Snoop sunt nominalizați la categoria cel mai bun hip-hop pentru „From The D 2 The LBC”. Eminem este al doilea cel mai nominalizat artist din istoria VMA, cu 60 de nominalizări, după Madonna cu 69. A câștigat 13, făcându-l unul dintre primii 5 artiști cu cele mai multe victorii. Snoop a câștigat 13 premii și a câștigat trei, inclusiv pentru prima sa nominalizare pentru cel mai bun videoclip rap (1994) cu „Doggy Dogg World”.

VMA-urile 2022 sunt transmise în direct de la Prudential Center duminică, 28 august, la ora 20:00. ET/PT.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Au fost ridicate 20 de mașini abandonate pe domeniul public din municipiul Călărași

Începând cu data de 01.08.2022, competenţa aplicării regimului juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate revine poliţiştilor locali din cadrul Poliţiei Locale Călărași. ❗️ Noţiunile de vehicule fără stăpân şi abandonate, conform Legii 421/2002, modificată și completată, sunt definite astfel: ▶️ Art. 2 a) 𝐯𝐞𝐡𝐢𝐜𝐮𝐥 𝐟𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐬𝐭𝐚̆𝐩𝐚̂𝐧 - vehiculul de orice categorie, fără plăcuţă de înmatriculare sau alte marcaje oficiale ori înmatriculate în străinătate, staţionat pe domeniul public sau privat […]

today26 august 2022

0%