Life

Este oficial! Celine Dion și-a anulat toate turneele din cauza problemelor de sănătate

today29 mai 2023

Fundal

Celine Dion a anunțat oficial anularea turneului său Courage World Tour după lupta ei continuă cu o tulburare neurologică incurabilă.

Cântăreața, în vârstă de 55 de ani, a scris pe Instagram un mesaj pentru fani. „Cu o mare dezamăgire trebuie să anunțăm astăzi anularea turneului mondial Courage”, și-a început Dion postarea.

Îmi pare atât de rău că vă dezamăgesc pe toți încă o dată. Lucrez foarte mult pentru a-mi reface puterea, dar turneele pot fi foarte dificile chiar și atunci când este 100% bine”, a adăugat ea.

Nu este corect să continui să amân spectacolele și, deși îmi rupe inima, cel mai bine este să anulăm totul acum până când sunt cu adevărat gata să mă întorc din nou pe scenă. Vreau să știți cu toții, că nu renunț… și abia aștept să vă revăd!”

Cântăreața „My Heart Will Go On” i-a uimit pe fani în decembrie, când a dezvăluit că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, care „afectează unul dintr-un milion de oameni”.

foto-dailymail.co-uk

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Trofeul Flori de Mai a ajuns în Sibiu

“Flori de Mai”- Festivalul-concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești – Călărași, ediția cu nr 33, organizat de Consiliul Județean Călărași și Centrul Județean de Cultură și Creație Călărăși, a ajuns la final. Au fost patru zile incendiare, la care au participat mii de călărășeni, la ediția ce s-a desfășurat anul acesta pe stadionul Ion Comșa. Nici ploaia nu a reușit să-i țină în case pe oameni. În prima […]

today29 mai 2023

0%