Life

Eurovision Song Contest se lansează și în America Latină

today13 iulie 2022

Fundal

Expansiunea globală a Eurovision continuă. După o ediție din SUA, „American Song Contest” de la NBC și cu „Eurovision Song Contest Canada” în 2023, Uniunea Europeană de Radiodifuziune și-a anunțat următoarea oprire: America Latină.

Eurovision” a servit drept rampă de lansare pentru mulți artiști de top în topuri de-a lungul deceniilor, în special Celine Dion, ABBA și Måneskin din Italia.

Eurovision Song Contest America Latină va fi produs de Christer Björkman de la Voxovation, Anders Lenhoff, Ola Melzig, Peter Settman și Greg Lipstone, producătorii „American Song Contest” și „Eurovision Song Contest Canada”.

În urma lansării și cu planurile în curs de desfășurare pentru „ Eurovision Canada” anul viitor, Uniunea Europeană de Radiodifuziune este încântată să lucreze cu Voxovation pentru a aduce entuziasmul și magia cântecului Eurovision. Concurs în America Latină”, a declarat Martin Österdahl, supervizorul executiv al Eurovision Song Contest. „Formatul unic Eurovision găsește noi fani pe tot globul în fiecare an și abia așteptăm să extindem brandul în această parte extrem de diversă a lumii.”

Eurovision” 2022, desfășurat la Torino, Italia, a atras peste 75 de milioane de spectatori pe YouTube, țările din America Latină fiind printre piețele cu cele mai bune performanțe pentru țările neparticipante. Argentina, Brazilia, Chile și Mexic au avut cele mai mari vizionări de conținut.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Până la sfârșitul lunii octombrie 2022 vor fi finalizate lucrările în Oborul Nou

Până la sfârșitul lunii octombrie 2022 vor fi finalizate lucrările în Oborul Nou, a anunțat primarul Marius Dulce. Proiectul „𝐌𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐫 𝐞𝐱𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭 𝐬̧𝐢 𝐚𝐦𝐞𝐧𝐚𝐣𝐚𝐫𝐞 𝐳𝐨𝐧𝐞 𝐚𝐝𝐢𝐚𝐜𝐞𝐧𝐭𝐞 (𝐎𝐛𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐍𝐨𝐮)” este finanţat în cadrul POR 2014-2020, Axa prioritară 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investitii 4.3 - Oferirea de sprijin pentru regenerarea fizică, economică și socială a comunităților defavorizate din regiunile urbane și rurale. Contractul de finanţare s-a semnat […]

today13 iulie 2022

0%