Life

Eva Mendes, probleme cu pilozitatea

today8 iunie 2023

Fundal

Eva Mendes susține că este o „fiară” atât de păroasă încât trebuie să se bărbierească „din două în două zile”. După ce actrița cubano-americană și-a divulgat secretul pentru pielea impecabilă, un urmăritor intrigat a întrebat: „Cât de des ar trebui să se facă dermaplaning? O dată pe lună, o dată pe săptămână?”

Sunt o fiară, așa că probabil o fac la două zile! Ha”, a spus Mendes, 49 de ani. Îmi crește părul repede. Mai înțelege cineva asta?” a adăugat ea.

Dermaplaningul este o tehnică care implică utilizarea unei lame oscilante pentru a „îndepărta” straturile de suprafață ale pielii, ceea ce elimină puful pe care mulți oameni îl au în mod natural pe fețele lor. De asemenea, tratamentul minimizează apariția cicatricilor de acnee, a liniilor fine și a ridurilor. Dar Mendes a spus: „Mă bărbieresc pe față!”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Expoziția „Peisajul-o metaforă vizuală”, la Biblioteca Județeană Călărași

Pe 12 iunie, la ora 16.00, în Sala Perspective a bibliotecii județene vor fi expuse pentru iubitorii de artă creații ale artistei bucureștene Claudia Bucur, de profesie medic, o artistă formată sub autoritatea maeștrilor Horea Paștina și Mihai Sârbulescu. "Apetența pentru armonii cromatice se descifrează în totalitatea compozițiilor, unde lumina abundentă învăluie elementele care îi servesc drept model, creând zone încărcate de luminiscențe și spații aerate, unde ochiul se odihnește, […]

today8 iunie 2023

0%