Life

Experții regali spun că unele părți din documentarul Prințului Harry și a lui Meghan Markle sunt exagerate

today12 decembrie 2022

Fundal

Povestea primei întâlniri a lui Meghan Markle cu regina, apărută în documentarul Netflix recent lansat de ea și prințul Harry este „penibilă”, spune expertul regal Gyles Brandreth.

Recreerea de către Meghan Markle a felului în care a făcut o reverență când a întâlnit-o pe regina pentru prima dată în documentarul ei Netflix cu Prințul Harry a fost etichetată „batjocoritoare” și „penibilă”. În episoade, Harry a dezvăluit că atunci când a prezent-o pe Meghan bunicii lui a fost un „șoc pentru sistem”.

După ce s-au cunoscut, Meghan a făcut o reverență incomodă și exagerată și a chicotit în timp ce a spus: „Îmi place să vă cunosc, Majestatea Voastră”, în timp ce camera arăta un Harry cu fața împietrită. Gyles și-a dat verdictul, numind „penibilă” reverențele exagerate a lui Meghan.

Documentarul realizat de Netflix vorbește despre povestea lor. Inclusiv controversele în urma cărora au hotărât să renunțe la a mai fi parte din Familia Regală. Serialul include interviuri cu ei, dar și cu apropiați ai celor doi. Oameni care până acum nu au mai vorbit niciodată public despre relația dintre Harry și Meghan. De asemenea, istorici și jurnaliști care analizează felul în care media le-a afectat viețile.

În mare, se vorbește despre discriminarea legată de rasă, dar și de jurnaliștii agresivi. Se face chiar o paralelă cu accidentul mortal din 1997 în urma căruia Prințesa Diana și-a pierdut viața. Harry spune că au existat momente în care s-a temut pentru viața sa și a alesei sale. O exagerare, spune presa internațională. Meghan nu face altceva decât să se victimizeze atunci când compară situația ei cu cea a regretatei Lady Di.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Becky G s-a logodit cu fotbalistul Sebastian Lletget

Starul pop latino, în vârstă de 25 de ani, a anunțat vineri că iubitul ei, vedeta de fotbal, în vârstă de 30 de ani, s-a pus în genunchi după șase ani de relație. „Locul nostru pentru totdeauna 🤍”, a subtitrat cântăreața „Shower” pe Instagram. Una dintre fotografii arăta momentul în care Lletget a pus întrebarea în timp ce cei doi priveau apusul pe o promenadă. Viitoarea mireasă era îmbrăcată cu […]

today12 decembrie 2022

0%