Life

Familii celebre care au apelat la mame surogat

today19 septembrie 2023

Fundal

Pentru aceste celebrități, călătoria lor în calitate de părinte a inclus ajutorul unei mame surogat.

Chrissy Teigen și John Legend

La doar cinci luni după ce l-au întâmpinat pe copilul nr. 3, Teigen și Legend au anunțat că vor forma o familie de șase, cu includerea celui de-al patrulea copil al lor, Wren Alexander Stephens.

Autorul cărții de bucate Cravings a confirmat știrea pe Instagram pe 28 iunie, spunând că și-au întâmpinat fiul prin surogat pe 19 iunie 2023.

Vrem să-ți mulțumim pentru acest cadou incredibil pe care ni l-ai oferit, Alexandra”, a spus ea, făcând referire la mama surogat, care a fost însărcinată în același timp cu Teigen pentru o vreme. „Și suntem atât de fericiți să spunem lumii că este aici, cu un nume legat pentru totdeauna de tine, Wren Alexander Stephens.”

Inimile noastre și casa noastră sunt oficial pline. Și pentru Jack nostru, știm că ambele sărutări de îngeri sunt de la tine”, a adăugat ea, aducându-i un omagiu fiului lor Jack, pe care l-a pierdut la 20 de săptămâni de gestație în 2020.

Paris Hilton și Carter Reum

Paris Hilton și soțul Carter Reum și-au întâmpinat primul copil împreună, un fiu, prin surogat, a confirmat PEOPLE pe 24 ianuarie 2023.

Întotdeauna a fost visul meu să fiu mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit”, a spus proaspăta mămică. „Suntem atât de încântați să ne începem familia împreună și inimile noastre explodează de dragoste pentru băiețelul nostru.”

Khloé Kardashian și Tristan Thompson

Deși nu mai sunt împreună, părinții lui True, în vârstă de 4 ani, au confirmat în iulie 2022 că așteptau un al doilea copil prin mamă surogat.

Putem confirma că True va avea un frate care a fost conceput în noiembrie”, a spus reprezentantul lui Kardashian. „Khloé este incredibil de recunoscătoare pentru o binecuvântare atât de frumoasă.”

Priyanka Chopra și Nick Jonas

Cuplul și-a împărtășit surpriza fericită – fiica sosită Malti! — pe 21 ianuarie 2022. Perechea a vorbit frecvent despre dorința lor de a avea copii, Chopra a spus: „Când va fi momentul potrivit, se va întâmpla”.

Kanye West și Kim Kardashian

Kanye West și fosta soția, Kim Kardashian, au angajat o mamă surogat pentru a le purta cel de-al treilea copil, Chicago, și de asemenea, au făcut-o din nou pentru copilul nr. 4.

Suntem incredibil de recunoscători mamei surogat care a făcut ca visele noastre să devină realitate”, a scris vedeta de realitate pe site-ul ei, după nașterea fiicei Chicago în ianuarie 2018. Fiul Psalm a completat familia în mai 2019.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Biblioteca Județeană Călărași va oferi cursuri gratuite de limba engleză

Biblioteca Județeană Călărași va oferi cursuri gratuite de limba engleză, în luna octombrie. Alan, un profesor din Marea Britanie va fi cel care va preda. Sunt așteptați adolescenți între 14-18 ani Aceste cursuri vor avea loc pe 17, 19, 21, 24 și 26 octombrie. Înscrierile se pot face la telefon: 0242/ 316.757. Locurile sunt limitate, informează reprezentanții bibliotecii.

today19 septembrie 2023

0%