Life

Fanii cred că noul film al lui Katy Perry este inspirat din cearta ei cu Taylor Swift

today12 mai 2022

Fundal

Katy Perry urmează să joace într-un nou film numit Melody, regizat de Jeremy Zag. În film, Perry interpretează personajul titular, o vedetă pop cu multe probleme.

Potrivit lui Deadline, „Melody este o cântăreață sufletistă, nesigură, care trebuie să învingă planurile malefice ale lui Rose Stellar, o regină pop geloasă și rea, care a jurat că o va distruge. Amplasat pe fundalul orașului New York, Melody va duce publicul într-o aventură de cântece, râsete și căutare eroică. În arsenalul său, Melody are șapte note muzicale care o deosebesc și au calități magice și o ajută să-i ghideze busola morală. Perry scrie și interpretează cântece pentru film și a declanșat temele auto-descoperirii și credinței în sine, care sunt cheia împlinirii viselor vieții precum cele pe care le trăiește.”

La anunțul filmului, fanii au spus imediat că filmul este inspirat de cearta trecută a lui Perry cu Taylor Swift. Zvonurile despre o ceartă între Perry și Swift au început în 2014, când Swift și-a lansat albumul, 1989. Conținea hitul numărul 1 al Billboard, „Bad Blood”, despre care se zvonește că ar fi vorba despre Perry. Se crede că single-ul lui Perry din 2017 „Swish Swish” de pe albumul ei Witness este un răspuns la „Bad Blood”.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Emblema gastronomiei franțuzești este pe cale de dispariție

Emblema a gastronomiei franțuzesti este pe cale de dispariție, din cauza epidemie de gripă aviară care a cuprins Europa de câteva luni, potrivit foodstory.ro. În curând, celebrul foie gras (ficat gras de rață sau de gâscă) ar putea deveni doar o plăcută amintire. Foie-gras, în pericol Se aşteaptă ca producţia de foie gras din Franţa să scadă cu până la 50% în acest an, deoarece epidemia afectează 80% dintre producătorii […]

today12 mai 2022

0%