Life

Fanii lui Britney Spears au solicitat ajutorul poliției după ce artista și-a șters contul de Instagram

today27 ianuarie 2023

Fundal

Fanii lui Britney Spears au chemat poliția pentru a verifica bunăstarea vedetei după ce acesta și-a șters contul de Instagram.

Cântăreața „Toxic” în vârstă de 41 de ani, care a trecut recent printr-un episod de „coliziune maniacală” la un restaurant, se pare că a avut miercuri musafiri, pe adjuncții de la Biroul șerifului din comitatul Ventura care au mers la casa ei din Thousand Oaks, California.

Se pare că motivul a fost faptul că și-a șters contul de pe platforma de socializare pentru a șaptea oară în mai puțin de un an. Potrivit TMZ, ofițerii au verificat și au decis că „nu exista niciun motiv să creadă că ea este în pericol”.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

De ce le place pisicilor să se așeze pe hainele stăpânilor

Dacă deții o pisică poate ai observat că animăluțul tău obișnuiește să se ghemuiască pe haine. Care să fie motivul? Iată care sunt teoriile potrivit popsugar.com. Pisicile sunt, cu adevărat, creaturi speciale. Le place să se așeze în cutii, să se cațere pe dulapuri și să doarmă, mai degrabă, sub patul stăpânului decât pe saltea. Un alt obicei pe care aceste animăluțe simpatice îl pot avea este să se așeze […]

today27 ianuarie 2023

0%