Life

Fanii lui Britney Spears au solicitat ajutorul poliției după ce artista și-a șters contul de Instagram

today27 ianuarie 2023

Fundal

Fanii lui Britney Spears au chemat poliția pentru a verifica bunăstarea vedetei după ce acesta și-a șters contul de Instagram.

Cântăreața „Toxic” în vârstă de 41 de ani, care a trecut recent printr-un episod de „coliziune maniacală” la un restaurant, se pare că a avut miercuri musafiri, pe adjuncții de la Biroul șerifului din comitatul Ventura care au mers la casa ei din Thousand Oaks, California.

Se pare că motivul a fost faptul că și-a șters contul de pe platforma de socializare pentru a șaptea oară în mai puțin de un an. Potrivit TMZ, ofițerii au verificat și au decis că „nu exista niciun motiv să creadă că ea este în pericol”.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Care sunt beneficiile activității fizice

Activitatea fizică regulată este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți face pentru sănătatea ta. A fi activ fizic vă poate îmbunătăți sănătatea creierului, vă poate ajuta să gestionați greutatea, să reduceți riscul de îmbolnăvire, să vă întăriți oasele și mușchii și să vă îmbunătățiți capacitatea de a face activități de zi cu zi. Adulții care fac orice activitate fizică moderată până la viguroasă obțin unele beneficii […]

today27 ianuarie 2023

0%