Life

Felicitarea de Crăciun 2022 cu Prințul William și cu Kate Middleton a fost dezvăluită

today14 decembrie 2022

Fundal

Prințul William și Kate Middleton intră în spiritul sărbătorilor. Marți, Prințul și Prințesa de Wales au împărtășit o nouă fotografie cu familia lor – inclusiv copiii lor, Prințul George, 9 ani, Prințesa Charlotte, 7 ani și Prințul Louis, 4 ani, pentru felicitarea lor de Crăciun din 2022.

Distribuirea unei noi imagini cu familia pentru felicitarea de Crăciun de anul acesta!” au subtitrat ei noul snap, postat pe contul lor de socializare.

Fotografia, care a fost făcută de Matt Porteous la începutul acestui an, la casa lor din Norfolk, Anglia, arată o familie de cinci persoane ținându-se de mână în timp ce se plimbă afară în ținutele lor casual.

William, de 40 de ani, și Middleton, de 40 de ani, purtau blugi albaștri și cămăși cu mâneci lungi, în timp ce copiii lor au optat pentru pantaloni scurți și cămăși cu mâneci scurte.

În ultimii ani, familia a ales să fie mai relaxată pentru pozele de vacanță.

Anul trecut, Prințul William, Middleton și copiii lor au pozat în timpul unei călătorii private de familie în Iordania. Mama a trei copii și Charlotte a purtat rochie, în timp ce William, George și Louis au purtat tricouri polo și pantaloni scurți. Și în 2020, familia s-a așezat pe baloți de fân în timp ce arătau confortabil în pulovere unul lângă celălalt.

Acesta va fi primul Crăciun pe care familia îl va petrece împreună de la moartea Majestății Sale. Anterior, familia regală s-a adunat pentru a petrece Crăciunul la Sandringham House, care a fost casa regretatului monarh.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Billie Eilish susține trei concerte în orașul ei natal

Concertele lui Billie Eilish în orașul său natal au început marți seara (13 decembrie) la Kia Forum din Inglewood, California. Supranumit „Happier Than Ever, The Hometown Encore”, concertul cu peste 30 de cântece a prezentat cele mai mari hituri ale ei, inclusiv „Ocean Eyes”, „Therefore I am”, „I Love You”, „Everything I Wanted” și „Bad Guy”. Spectacolul a prezentat, de asemenea, o apariție surpriză a lui Labrinth, care a interpretat […]

today14 decembrie 2022

0%