Life

Fetele Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a lui Geri Horner

today9 noiembrie 2022

Fundal

David Beckham – care este căsătorit cu Victoria – a postat un clip cu soția sa, Horner, Emma Bunton și Melanie C, dansând și cântând single-ul din 1996 al Spice Girls, „Say You’ll Be There”. „O sărbătorire specială a Ginger în acest weekend și chiar mai specială pentru a surprinde acest moment al fetelor ❤️ O prietenie pentru viață”, a subtitrat Beckham în videoclip. „[Mel B] ți-a fost dor.”

Victoria Beckham (alias Posh Spice) a distribuit același videoclip pe profilul ei TikTok, scriind: „Când #spicegirls se reunesc doar pentru o noapte (minus Scary Spice! Ne e dor de tine Mel B!!) Vă iubesc fetelor xx.”. În plus, creatoarea de modă a postat câteva imagini cu ea și fostele ei colege de trupă.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa extraordinară

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa extraordinară, joi, 10 noiembrie 2022, începând cu ora 12:00. Aceasta se va desfăşura în sala de şedinţe a primăriei și prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia WhatsApp/SMS, cu următoarea ordine de zi: Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Călăraşi pe anul 2022; Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii şi finanţării proiectului cu titlul ,,Plăteşte pentru cât […]

today9 noiembrie 2022

0%