Life

Filme care au distrus căsătoriile de la Hollywood

today28 noiembrie 2022

Fundal

Filmele necesită mult angajament din partea actorilor săi. Pot fi programe riguroase de filmare sau situații care necesită multă muncă emoțională din partea vedetelor sale. Actorii care joacă un cuplu pe ecran se pot trezi chiar și îndrăgostiți, în ciuda faptului că sunt implicați cu altcineva în spatele camerelor. Iată mai multe cazuri în care dragostea a apărut neinvitată.

Titanic (1997)

James Cameron, regizorul Titanic a fost căsătorit cu actrița Linda Hamilton când a călcat strâmb. Cameron a început să se vadă cu actrița Suzy Amis în timp ce era încă căsătorit cu Hamilton, iar odată ce a apărut vestea, Hamilton l-a părăsit. Cameron și Amis sunt încă căsătoriți și au trei copii.

Jurnalul cu rom (2011)

Deși nu a fost căsătorit cu actrița franceză Vanessa Paradis, Johnny Depp a avut doi copii cu ea pe parcursul relației lor de 14 ani. Din nefericire, lucrurile s-au oprit zgomotos când a început o aventură cu colega sa din Rum Diary, Amber Heard, cu care a ajuns să se căsătorească. Acea relație s-a terminat prost, de asemenea, printre probleme legale și acuzații de violență.

Daredevil (2002)

Ambii implicați în relații importante la acea vreme – Jennifer Garner cu soțul Scott Foley și Ben Affleck cu logodnica Jennifer Lopez – Daredevil, dar criticile i-au adus împreună. În ciuda faptului că și-au păstrat jurămintele, Affleck a recunoscut că s-a îndrăgostit de Garner pe platoul de filmare și cei doi și-au încheiat relațiile respective imediat ce au decis că vor să fie împreună.

Stop-Loss (2008)

Mulți au spus că Ryan Phillippe a făcut cea mai mare greșeală din viața sa când a înșelat-o pe Reese Witherspoon cu colega sa din Stop-Loss, Abbie Cornish. Desigur, niciuna dintre părți nu a confirmat aventura, dar faptul că Witherspoon și Phillippe s-au despărțit în timpul filmărilor și a început să se întâlnească cu Cornish la scurt timp după aceea spune mai mult decât ar putea vreodată cuvintele.

Albă ca Zăpada și vânătorul (2012)

Imaginile paparazzilor au reprezentat distrugerea lor și un revers grav în carieră, când Kristen Stewart și regizorul ei Rupert Sanders au fost văzuți împreună, în timp ce Stewart se întâlnea cu Robert Pattinson, iar Sander era căsătorit cu Liberty Ross. Oamenii au numit-o pe Stewart o distrugătoare de case, iar Sanders a fost concediat din continuarea filmului.

Mr. & Mrs. Smith (2005)

Probabil cel mai faimos exemplu de film care distruge o căsnicie, Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston, când a cunoscut-o pe Angelina Jolie. Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare și replicile au fost simțite de toată lumea, cu tricourile „Team Aniston” și „Team Jolie”.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Consiliul Județean va acorda titlul de “Cetățean de onoare” unor persoane cunoscute din Călărași

Consiliul Județean Călărași va acorda titlul de “Cetățean de onoare” următoarelor personalități din Călărași: Nicolae Dragu, Dumitru Ghiță, Doru-Ioan Tărăcilă, Adrian Lascăr, Florin-Andrei Grama și Niculae Chirea, potrivit canalsud.ro. Consilierii județeni vor dezbate și vor vota acest proiect de hotărâre, în cadrul ședinței ordinare care va avea loc în data de 28 noiembrie. “Titlul de ‘Cetăţean de Onoare al Judeţului Călăraşi’ reprezintă cea mai înaltă distincţie ce poate fi acordată […]

today28 noiembrie 2022

0%