Actual

Filmul Animăluțe furioase: Legenda lui Hank va rula în acest weekend la Cinema 3D

today24 august 2022

Fundal

În perioada 26-28 august, la Cinema 3D/2D din Călărași va rula filmul Animăluțe furioase: Legenda lui Hank – 2D (variantă dublată). Animația va rula vineri la ora 12.30, iar sâmbătă și duminică la ora 10.00, respectiv 12.30.

Filmul prezintă un câine ,,norocos” Hank care se trezește într-un sat plin de pisici care au nevoie de un erou ce trebuie să le apere de complotul malefic al unui răufăcător nemilos care vrea să șteargă satul de pe hartă.

Cu ajutorul unui profesor reticent, care trebuie să-l antreneze, personajul trebuie să-și asume rolul de samurai din oraș și să facă echipă cu sătenii pentru a salva situația. Singura problemă este că pisicile urăsc câinii. Întreaga acțiune o puteți urmări mergând la film.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Lucrările de modernizare a Parcului Victoria avansează

Lucrările de modernizare a Parcului Victoria avansează. După ce au fost montate echipamentele de joacă, ieri a început turnarea startului de bază, urmând ca până la finele săptămânii să fie aplicat și stratul de tartan, informează primarul Marius Dulce. Conform proiectului, lângă locul de joacă se vor amenaja și trei terenuri de sport din care unul va fi multifuncţional (baschet şi fotbal) iar celelalte două vor putea găzdui jocuri de […]

today24 august 2022

0%