Life

Filmul Eras Tour al lui Taylor Swift va fi lansat la nivel mondial în peste 100 de țări, în octombrie

today27 septembrie 2023

Fundal

Filmul concert The Eras Tour” se va deschide în peste 100 de țări din întreaga lume pe 13 octombrie, în aceeași zi anunțată anterior pentru arcul său nord-american. Biletele pentru spectacole în majoritatea acestor țări vor fi puse în vânzare imediat.

Ca și în cazul lansării americane anunțate anterior, lansarea internațională a filmului va fi gestionată de AMC, acționând ca distribuitor global pentru prima dată. AMC a spus că extinderea la nivel mondial va include filmul difuzat în fiecare locație Odeon din Europa, adăugând că compania și partenerii săi de subdistribuție „fac măsuri pentru a ajunge la acorduri cu operatori de cinema suplimentari din întreaga lume”. Având în vedere că rezervările sunt încă în curs, AMC a spus că se așteaptă ca numărul de cinematografe care joacă filmul în expansiunea sa globală să depășească 7.500.

A trecut mai puțin de o lună până când filmul va apărea pe ecranele din SUA, Canada și Mexic pe 13 octombrie. Cu multe lanțuri și operatori s-au îmbarcat de la acel anunț de a se alătura AMC (care va fi găzduire). în fiecare locație din S.U.A.) în prezentarea filmului, se spune că lansarea în America de Nord va cuprinde mai mult de 4.000 de cinematografe.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Acesta este cel mai bun moment al zilei pentru a te antrena

Găsirea timpului pentru exerciții poate fi o provocare, iar cel mai important lucru este să profitați de momentele libere. Dar dacă doriți să vă optimizați antrenamentele pentru a obține cea mai largă gamă de beneficii, poate doriți să încercați să faceți exerciții dimineața. Iată ce spune știința despre cel mai bun moment al zilei pentru exerciții fizice - și la ce să vă așteptați dacă optați pentru antrenamente ulterioare. Antrenamentele […]

today27 septembrie 2023

0%