Actual

Florin Piersic va juca într-o piesă de teatru la Călărași

today6 octombrie 2023

Fundal

Pe 18 octombrie, cei care îl iubesc pe Florin Piersic îl pot vedea în piesa de teatru ce se va juca la Sala Barbu Știrbei, la ora 19.00. „Străini în Noapte” este un spectacol ce se clasează și în prezent pe primele poziții în topul preferințelor iubitorilor de teatru, o adevărată operă de artă regizată de marele maestru Radu Beligan.

Protagoniștii sunt Florin Piersic, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, și Medeea Marinescu – o actriță extrem de valoroasă pentru generația sa, a cărei interpretare se va contopi perfect cu jocul actoricesc unic și remarcabil al maestrului ‘Mărgelatu’.

În piesa „Străini în noapte”, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care după o noapte petrecută într-un bar este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă și tânără. Ea știe cine este el și tocmai de aceea și-a propus să-l însoțească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. Dar până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturisește mai întâi că este prostituată și îi cere bani, apoi că de fapt este reporter și că face cercetări pentru următorul articol, însă aceste întorsături de situație sunt menite să ne dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat. Florin Piersic a revenit odată cu acest spectacol pe scena teatrului și chiar el mărturisea că simte că întinerește atunci când joacă pe scenă.

Piesa i se potrivește, este o comedie romantică cu răsturnări de situație, minciună, seducție și o lecție despre cum timpul ne schimbă. Pierre este omul care simte că nu a realizat tot ce și-a propus în viață, iar Julietta este femeia care vrea să obțină ce își propune, să-și recapete o parte din viața pe care a pierdut-o în tinerețe. Drumurile lor se intersectează pentru că fiecare vrea altceva de la celălalt, iar acest lucru îi conduce spre alte secrete care trebuie dezvăluite.

Piesa este fascinantă nu numai pentru că numele Florin Piersic apare pe afiș, ci pentru că este o capodoperă, o piesă de teatru în care aștepți cu sufletul la gură să vezi ce urmează, ce vor zice și cum va decurge acțiunea. Iar acest lucru este foarte important atunci când vine vorba de teatru pentru că nu trebuie să ai timp să te plictisești când ești în sală. Prețul unui bilet la spectacol este 150 lei.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Celebrități care promovează veganismul

Veganismul a fost odată considerat o mișcare marginală, dar acum este un curent, datorită celebrităților. Inspirați de preocupările de mediu și etice, oameni din toate categoriile sociale adoptă o dietă pe bază de plante. Atingând audiențe de milioane prin intermediul rețelelor sociale, numărul de vedete vegane este tot mai mare. Este oficial, Hollywood devine vegan! Billie Eilish Billie Eilis a fost crescută vegetarian înainte de a deveni vegană și își […]

today6 octombrie 2023

0%