Life

Fuego va concerta de sărbători la Călărași

today12 octombrie 2023

Fundal

Fuego va concerta de sărbători la Călărași. În data de 6 decembrie, acesta va cânta în Sala ”Barbu Știrbei”, de la ora 19:00. Astfel, va ajunge și în orasul nostru, alături de band-ul său, cu surprize, noutăți, cu emoții, veselie și bună dispoziție și cu cele mai apreciate cântece care l-au făcut celebru în perioada sărbătorilor.

În stilul său caracteristic, Paul Surugiu propune publicului o serie întreagă de trăiri, surprize, momente pline de umor, dar și de amintire. Două ore de concert live, cu premiere, dar și cu melodii cunoscute de public, toate în atmosfera sărbătorilor de iarnă, prevestind venirea Crăciunului. Publicul se va emoționa la teme despre părinți, despre reîntoarcerea acasă, dar și la colinde tradiționale, la sonorități aparte și orchestrații pe măsură. Spectacolul are în prim plan bucuria care ne cuprinde pe toti atunci când se aproprie Crăciunul, fiind conștienți că ar fi o mare veselie în lume dacă ar fi Crăciun în fiecare zi!

Melodii precum ”Vals de Crăciun”, ”Colindă pentru părinți”, ”Atâta-i colinda”, ”La mulți ani, e noaptea de Crăciun”, ”E vremea colindelor” sau celebra ”Împodobește, mamă, bradul” vor răsuna pe scena din orașul tău, într-un concert bazat pe interpretare, pe suflet, pe recitări și versuri înalte și o întreagă stare de bine. Nu ratați așadar, evenimentul iernii, alături de Paul Surugiu-Fuego și band-ul său!

Vă aștept să ne bucurăm împreună de magia sărbătorii, de numeroasele emoții pe care le trăim! Vreau să uitați și voi și noi, pentru două ore, de toate problemele lumii actuale și să intrăm în atmosfera magică a Crăciunului! Vă aștept cu tot sufletul alături de noi, într-un Crăciun colindat, de Rai luminat! Am suflet de Crăciun și va iubesc!” (Paul Surugiu-Fuego)

Preț bilet: 100 lei. Biletele se pot achiziționa de la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Ai mulți prieteni și totuși te simți singur? Iată explicațiile!

Sondajul Relationships Australia’s Relationship Indicators 2022 a arătat că suntem mai singuri ca niciodată, arătând că aproape un sfert (23,9%) dintre australieni sunt singuri. Aproape jumătate (45,9%) dintre tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani au raportat că se simt singuri emoțional. Singurătatea emoțională este diferită de singurătatea socială. Singurătatea socială se referă la lipsa unei rețele sociale, în timp ce singurătatea emoțională este lipsa unei conexiuni […]

today10 octombrie 2023

0%