Actual

Furnizarea apei potabile pe Bulevardul 1 mai a fost sistată în această dimineață

today11 mai 2022

Fundal

Mai mulți călărășeni au rămas fără apă potabilă în această dimineață. Ca urmare a unei avarii apărute la rețeaua de apă potabilă astăzi, la o conductă pe Bd. 1Mai, nr. 45, furnizarea apei potabile este întreruptă către utilizatorii care locuiesc sau își desfășoară activitatea pe tronsonul str. Portului – str. I.L.Caragiale.

Echipele de intervenție Ecoaqua Călărași sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. Timpul estimat pentru remedierea problemei este de aproximativ 1h, informează reprezentanții Ecoaqua.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Consiliul Judeţean Călăraşi se convoacă în şedinţă extraordinară

Se convoacă, de îndată, Consiliul Judeţean Călăraşi, în şedinţă extraordinară, la data din data de 10 Mai 2022, ora 12:00, cu următoarele proiecte pe ordinea de zi : Proiect de hotărâre privind aprobarea implementării proiectului „Consolidarea capacităţii Şcolii Gimnaziale Speciale nr.1 Călăraşi de a gestiona situaţia de pandemie generată de virusul SARS-COV-2” nr.6851/04.05.2022, însoţit de Referatul de aprobare al Preşedintelui CJC nr. 6854/04.05.2022, Raportul comun al Direcţiei Dezvoltare Regională şi […]

today10 mai 2022

0%