Actual

Gașca Zurli va veni la Călărași

today19 ianuarie 2023

Fundal

Gașca Zurli va veni la Călărași. Zebra Tony și Gașca Zurli vor aduce Turneul SuperPietonilor la Sala Barbu Știrbei în data de 25 februarie, ora 11.00. Micuții vor înțelege mai bine prin joc și joacă de ce este important să purtăm centura de siguranță și de ce trebuie să traversăm întotdeauna pe verde, pe trecerea de pietoni!

Toate acestea într-o producție marca Zurli, dupa un scenariu original scris de Mirela Retegan. SuperPietonii este un proiect ce face parte din campania Verde la educație pentru circulație. Prețul unui bilet este între 40 și 150 lei, cel din urmă permite accesul la întalnirea specială cu Gașca Zurli după spectacol.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Bazinul de înot didactic va fi închis între 20-24 ianuarie

Serviciul Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ informează că în perioada 20 – 24 ianuarie, activitatea cu publicul va fi suspendată în cadrul Bazinului de înot didactic. În această perioadă vor fi executate lucrări de mentenanță planificate. Adulții care vor să practice înotul la acest bazin trebuie să plătească 200 lei pentru 12 intrări de câte o oră, copiii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 7 ani trebuie să […]

today19 ianuarie 2023

0%