Life

Gemenii lui Beyoncé, Sir și Rumi, atrag toate privirile oriunde ar merge

today14 iunie 2022

Fundal

Beyoncé și Jay-Z au cea mai frumoasă familie! Copiii lui Beyoncé cresc repede, iar pe 13 iunie, gemenii Sir și Rumi Carter au împlinit cinci ani. Părinții îndrăgostiți sunt foarte secretoși atunci când vine vorba de a împărtăși fotografii cu familia lor, deși sunt văzuți ocazional la evenimente de mare profil cu fiica lor cea mai mare, Blue Ivy.

Deși nu au fost distribuite prea multe fotografii de Beyoncé, bunul prieten al familiei, care se întâmplă să fie și stilistul lui Blue Ivy, a împărtășit o fotografie incredibilă cu întreaga familie, făcută anul trecut și care a provocat o reacție destul de mare!

Beyoncé nu iubește nimic mai mult decât să fie mamă, cântăreața a vorbit anterior despre maternitate în timpul unui interviu rar la televiziunea Good Morning America în 2019. Ea a spus: „Fiind o mamă, familia mea este cea mai mare prioritate a mea. Nu sunt multe filme în care părinții pot să vină și să simtă așa cum simt eu despre Regele Leu, și să simt asta și să transmită această moștenire copiilor lor”.

De asemenea, ea a spus despre surpriza ei de a afla că așteaptă gemeni în documentarul ei Homecoming din aprilie 2018, care s-a reflectat asupra titlului ei de Coachella. Cântăreața de la Formation a spus: „Trebuia să fac Coachella cu un an înainte, dar am rămas însărcinată pe neașteptate. Și a ajuns să fie gemeni, ceea ce a fost și mai mult o surpriză pentru mine”. În timp ce Rumi și Sir sunt încă foarte tineri, Blue a făcut furori în industria divertismentului în sine, de la apariția în single-uri câștigătoare de Grammy până la nararea cărților pentru copii.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

În weekendul 17-19 iunie, la Călărași, se va desfășura Young Veterans Fest

Trei zile de muzică live și nu numai la Călărași! Sub egida Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități “Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” se va desfășura, la Călărași, cea de-a II-a ediție a Young Veterans Fest (Festivalul Veteranilor Teatrelor de Operații). Organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Călărași și Consiliul Județean Călărași, evenimentul va avea loc, în perioada 17-19 iunie. Vor susține spectacole, pe scena din […]

today14 iunie 2022

0%