Life

Gemenii lui Mariah Carey au atras toată atenția asupra lor la parada de Ziua Recunoștinței

today28 noiembrie 2022

Fundal

Gemenii de 11 ani ai lui Mariah Carey și Nick Cannon au făcut o imagină adorabilă în spectacolul Macy’s Thanksgiving Day Parade al mamei lor.

În timp ce câștigătoarea Grammy a cântat „All I Want for Christmas Is You”, copiii ei au dansat cu cadouri verzi deschise. Monroe a uimit într-o ținută de zână albă, cu o fustă de balet, aripi și o diademă. La rândul său, Maroccan a îmbrăcat un hanorac roșu și pantaloni negri, fiind spărgător de nuci și au cântat alături de Carey, 52 de ani.

La sfârșitul actului, frații au ieșit din cadouri pentru a se alătura mamei lor. Carey, care a cântat într-o rochie de sirenă și diademă, le-a mulțumit lui Moroccan și Monroe pentru ajutor.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Locuri interzise în lume, unde vizitatorii nu pot ajunge

Odată cu dezvoltarea tehnologiei, citim despre diferite locuri pe care am vrea să le vizităm, însă unele rămân în continuare neexplorate și acoperite de mistere. Cu cât știi mai puțin despre aceste destinații, cu atât îți dorești mai mult după ele. Acesta este exact sentimentul pe care îl vei avea după ce ai citit despre aceste locuri interzise. Marele Altar Ise, Japonia Japonia este populară la nivel global pentru cultura […]

today28 noiembrie 2022

0%