Life

Georgina Rodriguez a strălucit într-o rochie argintie, la premiera filmului Elvis la Festivalul de la Cannes

today26 mai 2022

Fundal

Georgina Rodriguez a atras toate privirile în timp ce a urcat pe covorul roșu pentru premiera filmului Elvis la Festivalul de Film de la Cannes. Iubita lui Cristiano Ronaldo, în vârstă de 28 de ani, a strălucit într-o rochie argintie cu paiete, cu decolteu adânc și despicat până la coapsă.

Georgina, care și-a luat timp pentru a avea grijă de fiica ei nou-născută și de ceilalți copii, s-a bucurat de festivitățile din Franța. Georgina a purtat o pereche de sandale înalte argintii cu bretele asortate și accesorizate cu niște cercei de culoare verde smarald.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Primăria Municipiului Călăraşi organizează Cupa Copilăriei la fotbal, pe 1 iunie

Primăria Municipiului Călăraşi, Consiliul Local Călăraşi şi AFC Dunărea 2005 organizează pe 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului, Cupa Copilăriei - ediția I, un interesant şi extrem de aşteptat turneu de fotbal rezervat juniorilor U11 şi U13. Participă, pentru fiecare secţiune în parte, câte patru echipe după cum urmează: U11: Dunărea Călăraşi, Atletic Junior, Sport Team, Viitorul Călăraşi, U13: Dunărea Călăraşi, Atletic Junior, Sport Team Călăraşi, Şcoala de Fotbal Marius […]

today26 mai 2022

0%