Life

Google a depus declarația de faliment în Rusia

today21 iunie 2022

Fundal

Filiala rusă a Alphabet’s Google a depus o declarație de faliment, a informat vineri Interfax, invocând dosarele judiciare online. Filiala a anunțat în mai că intenționează să depună declarația de faliment, după ce autoritățile i-au confiscat contul bancar, făcând imposibilă plata personalului și a vânzătorilor.

Sechestrarea de către autoritățile ruse a contului bancar al Google Rusia a făcut imposibilă funcționarea biroului nostru din Rusia… Prin urmare, Google Rusia a depus faliment”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei. „Oamenii din Rusia se bazează pe serviciile noastre… și vom continua să păstrăm disponibile servicii gratuite precum Căutare, YouTube, Gmail, Maps, Android și Play.”

Rusia a restricționat accesul la rețelele sociale de vârf ale Twitter și Meta Platforms Inc, Facebook și Instagram. Google și serviciul său de găzduire video YouTube, deși sub presiune, rămân disponibile pentru moment. Moscova se opune în special la tratarea de către YouTube a mass-media ruse, pe care a blocat-o.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Comuna Grădiștea va beneficia de gaze naturale

Proiectul pentru alimentarea cu gaze naturale prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” a fost aprobat pentru comuna Grădiștea, potrivit canalsud.ro. “Acest proiect a mai fost depus în anul 2020 prin POIM dar nu a fost acceptat deoarece nu a întrunit punctajul necesar. Trebuia sa avem peste 3000 de adeziuni, lucru imposibil deoarece avem 1900 de case. Acum prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, proiectul a fost aprobat. Locuitorii […]

today21 iunie 2022

0%