Life

Grammy 2023: Ce artiști vor urca pe scenă

today1 februarie 2023

Fundal

În mijlocul tumultului, încă așteptăm lista completă de interpreți pentru spectacolul din 5 februarie de pe arena Crypto.com din Los Angeles, pe care Grammy-urile au anunțat-o neobișnuit de târziu în acest an.

Cine va cânta: Deja anunțați sunt Harry Styles, Bad Bunny, Mary J. Blige, Brandi Carlile, Luke Combs, Steve Lacy, Lizzo și Sam Smith cu Kim Petras. Variety a mai auzit că DJ Khaled va urca pe scenă, eventual cu Jay-Z – „GOD DID”, colaborarea lor cu Rick Ross, Lil Wayne, John Legend și Fridayy, este premiată pentru trei premii, inclusiv cântecul anului.

De asemenea, este de așteptat un omagiu adus Lorettei Lynn, probabil ca parte a unei colaborări în onoarea mai multor muzicieni care au decedat.

Cincizeci de ani de hip-hop vor primi propriul tribut, organizat de Questlove. Gama artiștilor va fi anunțată în zilele următoare.

În ceea ce privește cele trei nume mari – să spunem doar: Adele, Beyonce și Taylor. Adele are concerte rezidențiale în Las Vegas în cele două nopți dinaintea premiilor Grammy, ceea ce face posibilă o reprezentație la marele spectacol. Ea și-a confirmat, totuși, prezența la o întâlnire recentă din Vegas.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Spotify a atins pragul de 205 milioane de abonați

Spotify a acumulat 10 milioane de clienți Premium în ultimele trei luni din 2022, ajungând la 205 milioane, depășind indicațiile anterioare. Creșterea abonaților plătiți, cu 14% de la un an la altul, a fost „susținută de aportul promoțional și de planurile casnice”, a spus compania. În general, platforma a câștigat 33 de milioane de utilizatori activi lunar în al patrulea trimestru – un nivel record – pentru a ajunge la […]

today1 februarie 2023

0%