Actual

Grupul ”Flores Campi” a obținut 9 premii la Festivalul Național Lumini Sonore by OZANA Barabancea

today26 ianuarie 2023

Fundal

Ediția a VI-a a Festivalului Național Lumini Sonore by OZANA Barabancea a reunit pe 21 ianuarie la București, concurenți din 23 de județe din țară. Au participat peste 150 de tineri iar scopul festivalului a fost promovarea calităţilor vocale, artistice şi creativ-muzicale ale tuturor tinerilor artişti care au urcat pe scenă.

Centrul Județean de Cultură și Creație a fost reprezentat de copii ai Grupului ”Flores Campi” coordonați de Alexandrina Borandă. Tinerele artiste, Florina Căruțașu, Gabriela Dobre, Miruna Lică, Gabriela Iancu, Denisa Ilie și Veronica Neagu au reușit și de data aceasta să aducă pentru Călărași nouă premii. Gabriela Iancu a obținut două mențiuni la Secțiunile ”Pop Românesc” și ”Pop Internațional”, Denisa Ilie a obținut două premii – Mențiune la Sectiunea ”Pop Internațional” și Premiul II la secțiunea ” Pop Românessc” , Florina Căruțașu a obținut două premii – Premiul I la Secțiunea ”Pop românesc” și Premiul II la Secțiunea ”Canto Popular”, Miruna Lică a obținut Premiul III la Secțiunea ”Pop Românesc”, Gabriela Dobre a obținut Premiul III la Secțiunea ”Pop Românesc”, iar Veronica Neagu a obținut Premiul I la Secțiunea ”Pop Românesc”.

În acest an, festivalul a cuprins Secțiunile de muzică: 𝐒𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐏𝐎𝐏 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞𝐬𝐜, 𝐒𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐏𝐎𝐏 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥, 𝐒𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐌𝐮𝐳𝐢𝐜𝐚̆ 𝐂𝐥𝐚𝐬𝐢𝐜𝐚̆, 𝐒𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐂𝐚𝐧𝐭𝐨 𝐅𝐨𝐥𝐜𝐥𝐨𝐫, 𝐒𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐉𝐚𝐳𝐳. Și o nouă secțiune anul acesta – 𝐒𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 “𝗖𝗘𝗡𝗧𝗘𝗡𝗔𝗥 𝗥𝗢𝗠𝗔̂𝗡𝗜𝗔”.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

A fost publicat programul filmelor ce vor rula la Cinema 3D

Din 27 ianuarie se redeschide Cinema 3D/2D Călărași. În acest sens a fost publicat și programul filmelor ce vor rula în perioada 27 ianuarie-9 februarie. Astfel, în perioada 27-29 ianuarie va fi difuzat filmul „Cele trei dorințe ale Cenușăresei”. Acesta va fi difuzat vineri la 12.30, iar sâmbătă și duminică la 10.00, respectiv 12.30. De asemenea, în acest weekend, dar la ora 17.00, va rula filmul „Romina VTM”. Tot în […]

today26 ianuarie 2023

0%