Life

Gwyneth Paltrow cheltuie 1000 de dolari înaintea unei gale cu covor roșu

today10 iulie 2023

Fundal

Toate vedetele își au ritualul înaintea unui mare covor roșu precum Gala Met, dar niciun ritual nu este la fel de generos ca rutina de frumusețe de 1.000 de dolari a lui Gwyneth Paltrow. Într-o postare pe blog pe site-ul ei de stil de viață, actrița în vârstă de 46 de ani detaliază fiecare produs pe care îl pregătește pentru noaptea cea mare. Băile Martini, serurile și, bineînțeles, băuturile superpudră sunt doar câteva dintre articolele pe care le folosește.

În primul rând, lui Gwyneth îi place să facă o baie „Martini” (35 dolari) cu o seară înainte de un covor roșu, datorită beneficiilor sale de reducere a stresului. Cu săruri roz de Himalaya și uleiuri din semințe de chia, această baie de detoxifiere emoțională este doar soluția după o zi agitată. „Am avut o zi nebună de întâlniri, zboruri și cină, așa că aveam nevoie de această baie”, spune ea. „Fac baie în fiecare seară, dar îmi place mai ales „The Martini” când am un eveniment mare, ziua urmatoare. Are cinci tipuri de sare, uleiuri esențiale uimitoare. Este doar epic.”

După baie, actrița aplică peeling-ul de noapte GoopGlow (125 dolari) pentru a exfolia și a lumina pielea. În ziua galei, Gwyneth bea un pahar mare de GOOPGLOW (60 dolari). Superpudra pentru piele de dimineață reduce efectele radicalilor liberi ale soarelui, poluarea și stresul.

Înainte de a aplica machiajul, ea își pregătește temeinic tenul. Mai întâi, curăță cu balsamul de curățare Luminous Melting de la goop (90 dolari) pentru a purifica și hidrata, apoi presează Esența de tratament Vintner’s Daughter Active Treatment Essence (225 dolari).

Și apoi vine evenimentul principal – machiajul. Pentru look-ul ei Met Gala, ea a optat pentru un aspect neutru care necesita doar patru produse – creionul Khol (20 USD), creionul lichid Phyto-pigments (20 USD), fard de pleoape compact (45 USD) și rimelul ultra-natural Phyto-pigments (24 USD). ). Aceste patru articole combinate au creat „ochiul sexy, ușor fumuriu”.

În cele din urmă, Gwyneth și-a încheiat rutina cu un strop de apa de parfum Shiso de la Goops (165 USD), pe care o descrie ca fiind un parfum de „frunze și tulpini zdrobite” și o notă de balsam de buze „frumos și pur” Olio E Ossum (28 USD).

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Persoanele cu handicap grav sau accentuat pot beneficia de gratuități la transport

Persoanele cu handicap grav sau accentuat pot beneficia de gratuități la transport, transmite DGASPC Călărași. Astfel, anul acesta, ei pot alege una dintre facilități: acordarea gratuității la transportul interurban-24 de bilete pentru persoana cu handicap grav și 12 călătorii pentru handicap accentuat, decontarea bonurilor fiscale de carburant necesar deplasării cu autoturismul- 1500 lei pentru persoana cu handicap grav și 750 lei pentru persoana cu handicap accentuat. A treia facilitate este […]

today10 iulie 2023

0%