Life

Hailey Bieber și Selena Gomez au închis gura răutăcioșilor, pozând împreună

today18 octombrie 2022

Fundal

Hailey Bieber și Selena Gomez au înlăturat zvonurile cum ar exista rivalitate între ele, pozând împreună. Cele două vedete au participat la a doua gală anuală a Muzeului Academiei din Los Angeles, duminică seara. În cadrul evenimentului, cele două au fotografiate de Tyrell Hampton, care a distribuit pe contul său de Instagram imaginea în care Bieber și Gomez zâmbesc și se îmbrățișează cu comentariul „întorsătură a complotului”.

Pentru eveniment, Hailey Bieber a purtat o rochie maro Saint Laurent de primăvară 2023, fără bretele, un decupaj mare în formă de diamant și cu volan în talie, împreună cu bijuterii Tiffany & Co. Gomez a ales un smoking clasic negru Armani pentru seară, un body Wolford și a terminat cu cercei Cartier cu diamante și un inel de cocktail-panther.

Această reuniune amicală vine după ce vedeta pop a răspuns la sfârșitul lunii trecute la interviul modelului pe podcastul Call Her Daddy, în timpul căruia Bieber a dezvăluit că până și astăzi primește comentarii pline de ură de la fanii lui Gomez, acuzând-o că i-a „furat” iubitul cântăreței, pe Justin Bieber. Într-un TikTok Live după lansarea acelui episod, Gomez a spus ca răspuns la podcast: „Nu este corect pentru că nimănui nu ar trebui să i se vorbească vreodată în felul în care am văzut”. Aceasta nu a fost de acord cu vorbele răutăcioase spuse despre Hailey.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Sam Smith anunță un nou album, „Gloria”: o „eliberare emoțională, sexuală și spirituală”

Cântărețul și compozitorul, câștigător al unui Grammy și al unui Oscar, Sam Smith a anunțat al patrulea album „Gloria”, va fi lansat pe 27 ianuarie 2023 prin Capitol Records. Realizat cu colaboratorii Jimmy Napes, Stargate și Max Martin, colegul său Ilya, albumul este descris „nu doar ca o revelație creativă, ci și o revoluție personală pentru celebrul artist. Din punct de vedere liric, subiecții se scufundă adânc și larg, în […]

today18 octombrie 2022

0%