Actual

Halloween-ul va fi sărbătorit și la Zoo Călărași

today17 octombrie 2023

Fundal

Anul acesta, pe 31 octombrie, Halloween-ul va fi sărbătorit și la Zoo Călărași. Evenimentul a fost denumit „Boo at the zoo”, iar organizatorii anunță multe surprize pentru cei care vor participa.

Printre ele se numără și difuzarea unui film în aer liber. Cei mici sunt rugați să vină costumați, însoțiți de un adult și să aducă animăluțelor dovleci sau morcovi. Evenimentul va dura 3 ore, între 19.00 și 22.00. La ora 20.00 va începe difuzarea filmului pentru copii pe pajiștea din fata padocului cu animale domestice.

Micuții pot veni cu câte o pătură pe care să o pună pe baloții de paie pe care organizatorii i-au pregătit. Pe parcursul celor 3 ore cei mici se vor bucura de ateliere de creație, pictură pe față gratuit și alte surprize. Totul a fost realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Călărași, este comunicatul transmis de ZOO Călărași.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță a participat la un festival tradițional în Ialomița

Consiliul Județean Ialomița a organizat în perioada 13 – 15 octombrie, cea de-a XI-a ediție a Festivalului-Concurs de Tradiție Culinară Ialomițeană „LA CASA TUDORII”, manifestare care s-a desfășurat în Baza de cercetare arheologică și expunere muzeală de la Orașul de Floci, din comuna Giurgeni. La invitația președintelui CJ Ialomița, Marian Pavel, a fost prezent și președintele Consiliului Județean Călărași Vasile Iliuță, care a fost însoțit de o delegație numeroasă. „Cele […]

today16 octombrie 2023

0%