Life

Heidi Klum s-a lansat în muzică. Vedeta a colaborat cu Snoop Dogg

today18 ianuarie 2022

Fundal

Heidi Klum a lansat alături de Snoop Dogg o piesă numai bună pentru zilele de weekend. Varianta live a melodiei se va auzi luna viitoare la gala Super Bowl, cel mai aşteptat eveniment sportiv american, informează protv.

Heidi Klum şi Snoop Dogg vor urca împreună pe scena din California. Ideea colaborării dintre cei doi a fost a artistului de muzică hip-hop. Nu este prima dată când supermodelul german cochetează cu acest domeniu. În urmă cu 16 ani, a lansat o piesă de Crăciun.

Heidi Klum a intrat în lumea mare modei în anul 1998 când apare pe prima pagină a unei reviste de sport din SUA, care avea 55 milioane de cititori. În aceiași ani, ea a prezentat, de asemenea, o reclamă de desous pentru femei, produse de firma americană Victoria’s Secret. În prezent, Heidi Klum moderează emisiunea TV germană Germany’s Next Topmodel.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

David Guetta şi Morten au lansat videoclipul piesei „Permanence”. Ascultă single-ul

  David Guetta şi MORTEN au lansat videoclipul piesei "Permanence", primul track pe care l-au oferit fanilor la început de an 2022. Este o piesă de house pur, care te transportă la concerte ale DJ-ilor din ultimii ani şi îţi oferă o idee despre cum ar putea fi atmosfera concertelor viitoare, din vremuri mai relaxate, potrivit infomusic.ro. Single-ul "Permanence" a sosit pe 7 ianuarie 2022, iar videoclipul oficial a fost […]

today17 ianuarie 2022

0%