Administrație

Ieri a avut loc inaugurarea noului sediu al Direcției Comunitare de Evidență a Persoanelor județului Călărași

today3 martie 2023

Fundal

Ieri a avut loc inaugurarea noului sediu al Direcției Comunitare de Evidență a Persoanelor județului Călărași în fostul sediu al Unității Militare din Măgureni. Lucrările de restaurare au început în primăvara anului 2022 și au fost finalizate în februarie 2023, realizate din bugetul propriu al Consiliului Județean.

„Direcția Județeană a Evidenței Populației funcționează, de astăzi, într-un sediu modern pe care l-am bifat pe agenda administrativă ca un succes. Călărășenii sunt așteptați pentru eliberarea documentelor de călătorie sau cele de identitate pe strada Independenței, la fosta unitate militară, spațiu care devine an de an mai funcțional.”, a declarat președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, prezent la inaugurare.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Lucrările pe strada Bucureşti continuă într-un ritm susţinut

Lucrările pe strada Bucureşti continuă într-un ritm susţinut, a transmis primarul Marius Dulce. Constructorul a demarat frezarea carosabilului pe tronsonul cuprins între Str. Nufărului şi B-dul Cuza Vodă. Pe scuar, tronsonul cuprins între Siderca şi str. Panduri au fost montaţi stâlpii de iluminat public. Tot aici se lucrează intens la refacerea trotuarelor. „Pentru disconfortul creat cerem scuze atât pietonilor cât şi participanţilor la trafic. Am convingerea că vom reuşi să […]

today3 martie 2023

0%