Administrație

Ieri a început asfaltarea străzilor din cartierul Mircea Vodă

today12 mai 2023

Fundal

Ieri a început asfaltarea străzilor din cartierul Mircea Vodă, a anunțat primarul Marius Dulce. Lucrările care vizează modernizarea trotuarelor şi a părţii carosabile au debutat cu strada Pescăruș. Lucrările de reabilitare, în cuantum de 18.774.548 de lei, sunt finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Investiţia vizează modernizarea următoarelor străzi, în lungime totală de 8.157,38 metri: G-ral Constantin Pantazi, Aleea Canalului, Prel. Luceafărului, Pescăruş, Luceafărului, Macului, Muşeţelului, Ciocârliei, Digului, Panduri, Zăvoiului, Prel. Mihai Viteazul, Prel. Panduri, Sulfinei. Termenul de execuție este de 16 luni de la data semnării ordinului de începere, adică 24 aprilie 2023. În curând, se va demara asfaltarea străzilor din cartierul Măgureni, a mai spus edilul municipiului Călărași.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

De ce ar trebui să încerci ceaiul de banane

Bananele sunt unele dintre cele mai populare fructe din lume. Sunt extrem de hrănitoare, au un gust dulce și sunt principalul ingredient în multe rețete. În același timp, bananele sunt folosite și pentru a face ceai. Cum se prepară ceaiul de banane? Ceaiul de banane se face prin fierberea unei banane întregi în apă caldă, apoi o îndepărtezi și bei lichidul rămas. Poate fi făcut cu sau fără coajă, în […]

today11 mai 2023

0%