Actual

Ieri, la Biblioteca Județeană Călărași a avut loc lansarea de carte “Forţa femeilor în sport”

today20 octombrie 2023

Fundal

Ieri, la Biblioteca Județeană Călărași a avut loc lansarea de carte “Forţa femeilor în sport”, coordonat de Andreea Paul. Volumul a apărut în această toamnă la editura Polirom din Iași. Este al patrulea volum din seria “Forța femeilor”. La lansare au participat vicepreședintele Consiliului Județean Călărași, Mihăiță Beștea, dar și reprezentați ai structurilor deconcentrate județene și mulți tineri afiliați la cluburile sportive din județ. Volumul “Forţa femeilor în sport” reuneşte memoriile a peste 80 de foste şi actuale sportive, dar şi antrenoare şi jurnaliste. “Această carte nu face altceva decât să construiască podul de legătură între bornele de reper, experienţa sinceră, vie, dinamică şi performantă şi generaţia tânără care sperăm ca la un moment dat să ne aducă aceeaşi bucurie şi mândrie.

Româncele au adus mai multe medalii acestei ţări la Jocurile Olimpice decât domnii. Ne onorează şi unii şi alţii, dar numărul medaliilor de aur cucerite de ele este dublu faţă de numărul celor aduse de domni. Asta dă un semn de încredere generaţiei tinere că trebuie să construiască noi trepte în ceea ce înseamnă performanţa ca stil de viaţă în România”, a explicat Andreea Paul, coordonatoarea volumului.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Ce fel de muzică le place câinilor

Proprietarii de câini știu că animalelor de companie le place muzica, acest lucru îi poate surprinde pe cei care nu dețin câini. Muzica este creată pentru plăcerea noastră umană, o iubim pentru sentimentele și emoțiile pe care le poate genera în noi. Dar și câinii iubesc muzica, poate că acest lucru nu este atât de surprinzător pe cât crezi, câinii noștri sunt obișnuiți cu vocile umane în viața lor. Ei […]

today19 octombrie 2023

0%