Life

Iggy Azalea revine în muzică. Deja lucrează la noi piese

today9 august 2022

Fundal

Ultima lansare a lui Iggy Azalea, „The End of an Era” din 2021, a marcat retragerea din muzică a cântăreței australiene sau așa credeam noi. Luni dimineața, Azalea pare să revină la sentimente mai bune.

Acum un an eram dispusă să mă îndepărtez de muzică pentru că m-am săturat de energia negativă pe care o atragea”, a scris ea pe Twitter. „Dar ceea ce am învățat este că, chiar și atunci când mă ocup de treburile mele, veți fi cu toții negativi și nesimțiți. Deci, dacă eu nu pot avea pace, nici tu. Revin. Plâng pentru asta.”

Cu un an în urmă, Azalea a spus publicului că „End of an Era” va fi ultimul ei album, astfel încât să-și acorde câțiva ani să se concentreze pe alte proiecte creative și lucruri de care se simte pasionată și inspirată dincolo de muzică. Ea a adăugat, de asemenea, că așteaptă cu nerăbdare să împărtășească „laturi diferite” în viitor.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Albumul lui Beyoncé domină topurile muzicale

În urma debutului în topuri al albumului ei Renaissance, Beyoncé a distribuit luni (8 august) noi poze și un mesaj de sărbătoare pe site-ul ei oficial. Cântăreața „Alien Superstar” a organizat un eveniment privat pe tema Renașterii la New York în acest weekend, cu o listă de invitați care i-a inclus pe soțul Jay-Z, precum și pe Leonardo DiCaprio, Kendrick Lamar, Donald Glover, Chlöe și Questlove. "Am reusit!!!" a scris […]

today9 august 2022

0%