Administrație

Imobilele comunei Dragoș Vodă sunt înregistrate gratuit în sistemul de cadastru

today7 octombrie 2022

Fundal

Imobilele comunei Dragoș Vodă sunt înregistrate gratuit, în sistemul de cadastru și carte funciară, prin intermediul unui program național în care localitatea este înscrisă. Perioada de contestații s-a încheiat. Viceprimarul comunei, Adrian Drăghici, speră ca în luna noiembrie a acestui an, să se elibereze, către toți proprietarii imobilelor, extrasele de carte funciară.

Referitor la cadastrul general, lucrurile se derulează conform calendarului. În iunie, s-a încheiat perioada de contestații, care a durat două luni. Soluționarea contestațiilor, aprobarea lor sau respingerea lor s-au finalizat. La sfârșitul lunii în curs (n.r. luna septembrie), firma prestatoare va trebui să predea către oficiul de cadastru lucrarea refăcută, cu ajustările venite în perioada de contestații. Sperăm ca în luna noiembrie să avem toate extrasele de carte funciară venite la Primăria Dragoș Vodă, în vederea eliberării către toți proprietarii de imobile din comuna Dragoș Vodă. Nouă sute de persoane au depus contestații, dintr-un total de 18.000 de posesori de imobile, asta înseamnând terenuri, case. Conform proiectului, în luna noiembrie va trebui să se încheie. Din discuțiile noastre, totul decurge normal și se va încheia”, a explicat Adrian Drăghici.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Lucrări finalizate la Sala de Sport din Independența

Primăria Comunei Independența din Călărași anunță finalizarea lucrărilor pentru obiectivul de investiţii Sală de educaţie fizică şcolară, realizat în satul Independenţa de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Naţională de Investiţii (CNI). „Începând de astăzi elevii Şcolii gimnaziale George Vâlsan din satul Independenţa vor efectua orele de educație fizică în condițiile secolului XXI. Mulțumesc din suflet tuturor celor implicați în realizarea acestui obiectiv.”, scrie primarul Rădulescu Gabriel. Sala […]

today7 octombrie 2022

0%