Life

În avionul lui Kylie Jenner se servesc meniuri de lux

today21 octombrie 2022

Fundal

Kylie Jenner își face toate mofturile atunci când călătorește cu avionul. Meniurile de mâncare și băutură ale vedetei „Kardashians” de la bordul avionului ei privat de lux, Kylie Air, au fost dezvăluite în cel mai recent episod din serialul Hulu al familiei ei.

Sora ei Kendall Jenner a împrumutat avionul pentru o călătorie cu prietenele Hailey Bieber și Justine Skye, iar fotografiile în prim-plan au arătat că oaspeții pot comanda produse precum salată asiatică de pui, salată Caprese sau pui fără gluten.

Între timp, meniul de cocktail-uri includea margarita de căpșuni făcută cu tequila marca Kendall 818, vodcă lychee, șampanie cu trandafiri și vodcă de afine. Kylie, în vârstă de 25 de ani, a cumpărat avionul Global Express pentru 72,8 milioane de dolari în 2020, potrivit The Sun.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Un român stabilit în Marea Britanie a câștigat un apartament de lux la o tombolă

Un român stabilit în Marea Britanie, care se lupta de ani de zile să aibă o locuință permanentă pentru familia sa, a câștigat un apartament de lux la o tombolă cu bilete de 2 lire sterline. George, care este electrician de meserie, și-a mutat acum familia într-un apartament cu două dormitoare și două băi, în valoare de peste 300.000 de lire sterline, în Grey, Essex. A crezut atât de mult […]

today21 octombrie 2022

0%