Administrație

În curând, începe asfaltarea străzilor din Măgureni

today13 iulie 2023

Fundal

În cadrul ultimei conferințe de presă a primăriei Călărași, desfășurate la finele săptămânii trecute, edilul Marius Dulce a trecut în revistă stadiul lucrărilor prevăzute în cadrul proiectelor de modernizare a străzilor din cartierele Măgureni și Mircea Vodă, pentru care a semnat contractele de finanțare în cadrul PNI Anghel Saligny. „Astfel, în cartierul Măgureni, trebuie să făcută recepția la canalizare. Suntem pe ultima sută de metri. Urmează, cred, într-o săptămână, să realizăm toate demersurile pentru a și prelua canalizarea pe care ulterior „să o predăm” societății Ecoaqua.

În ceea ce privește asfaltarea, am finalizat procedura de licitație nu doar pentru Măgureni, ci și pentru Bulevardul 1 Mai și Strada Mihail Kogălniceanu. Urmează Strada Independenței, dar este bine că e un pic întârziată lucrarea, pentru că altfel riscam să sufocam toată zona.”, a spus Marius Dulce. De asemenea, au început lucrările în Cartierul Mircea Vodă, cu străzile Pescăruș și Prel. Luceafărului și se va continua apoi cu străzile Luceafărului, Macului.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

„Parada motocicletelor cu ataș”, pe străzile municipiului Călărași

Asociația “PE TREI ROȚI” și Primăria Municipiului Călărași organizează, în perioada 14-15 iulie 2023, „Parada motocicletelor cu ataș”. Peste 100 de motocicliști, din țară și străinătate, vor „mărșălui”, pe străzile municipiului Călărași, cu „fiarele” pe trei roți, iar astfel ochii tuturor trecătorilor vor fi bucurați. În cele două zile, călărășenii vor putea lua parte și la momente artistice minunate! Deschiderea evenimentului va avea loc vineri, 14 iulie, începând cu ora […]

today12 iulie 2023

0%