Actual

În curând va fi redeschis Cinema 3D din Călărași

today19 ianuarie 2023

Fundal

În curând va fi redeschis Cinema 3D din Călărași. Se modernizează procesul de îmbunătățire a tehnologiei, echipamentului și infrastructurii sălii de cinema. Acest lucru include lucruri precum upgrade-ul la sisteme de proiecție digitală, instalarea capacităților 3D și construirea unor săli mai luxoase și confortabile. De asemenea, implica incorporarea de noi tehnologii precum realitatea virtuală și augmentată în experiența de vizionare a filmelor.

“Lucrările se vor finaliza săptămâna aceasta. Este un proiect în valoare de 570 605 de lei. Acest proiect include schimbarea întregului sistem de proiecție, adică ecranul, lampa de proiecție și tot ce înseamnă soft și conexiuni. Va fi un sistem mai modern, vom putea lucra cu ochelari de unică folosință. Prețul rămâne același. Prețul la bilet se aprobă prin hotărâre de Consiliu Județean în fiecare an, anul acesta noi nu am mărit prețul biletelor, acesta rămâne în continuare 12 lei, la reducere, pentru elevi, studenți și pensionari, 18 lei preț întreg.

Prețul de achiziție a unei perechi de ochelari de unică folosință va fi de 8 lei, dar acești ochelari pot fi refolosiți, vor fi valabili în continuare și pentru alte proiecții.” – a declarat, pentru Canal Sud, managerul CJCC Călărași, Georgiana Teodorescu.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Gașca Zurli va veni la Călărași

Gașca Zurli va veni la Călărași. Zebra Tony și Gașca Zurli vor aduce Turneul SuperPietonilor la Sala Barbu Știrbei în data de 25 februarie, ora 11.00. Micuții vor înțelege mai bine prin joc și joacă de ce este important să purtăm centura de siguranță și de ce trebuie să traversăm întotdeauna pe verde, pe trecerea de pietoni! Toate acestea într-o producție marca Zurli, dupa un scenariu original scris de Mirela […]

today19 ianuarie 2023

0%