Administrație

În perioada 1-8 septembrie se organizează Târgul de Toamnă

today3 august 2023

Fundal

Primăria Municipiului Călărași, prin Serviciul Public Piețe și Oboare (SPPO), va organiza, în perioada 1-8 septembrie 2023, tradiționalul Târg de Toamnă. Cu această ocazie, SPPO Călărași aduce la cunoștința persoanelor interesate faptul că, în data de 24 august, începând cu ora 09.00, prin reprezentanții desemnați, se vor aloca suprafețele destinate desfășurării activităților specifice.

Așadar, la data precizată în rândurile anterioare, cei care doresc să deruleze o activitate economică în cadrul Bâlciului (așa cum este cunoscut în tradiția populară) sunt invitați să se prezinte în strada Prelungirea Dobrogei (locația Oborului de cereale și animale), pentru a li se repartiza terenul.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Jennifer Lopez a dansat pe mese la petrecerea ei de 54 de ani

Jennifer Lopez a fost văzută dansând pe o masă la petrecerea de 54 de ani. Actrița „Marry Me” a uimit într-o rochie argintie fără spate, în timp ce și-a scuturat prada la melodia de succes a lui Lizzo „About Damn Time” în timpul sărbătorilor. Vedeta a împărtășit mai multe detalii despre petrecerea ei, care a fost găzduită de soțul ei, Ben Affleck, la noul lor conac din Beverly Hills, achiziționat […]

today3 august 2023

0%