Actual

În perioada 16-22 decembrie, la Cinema 3D din Călărași va rula filmul „Avatar: Calea apelor”

today15 decembrie 2022

Fundal

În perioada 16-22 decembrie, la Cinema 3D din Călărași va rula filmul „Avatar: Calea apelor”. Acesta va fi difuzat între 16 și 18 decembrie la orele 16.30 și 20.00, iar între 20-22 decembrie la ora 18.00. La câțiva ani după lupta cu pământenii, extratereștrii de pe Pandora își continuă liniștiți viețile. Jake Sully trăiește fericit în noul lui corp alături de iubita lui. Fericirea celor de pe Pandora este însă pe cale sa fie distrusă de o nouă amenințare.

North este liderul unui clan de extratereștrii necunoscuți care își spun „venusieni”. Aceștia încep să provoace mari pagube pe Pandora, iar Jake realizează că trebuie să ia masuri împotriva fiarelor spațiale. Pe locuitorii de pe Pandora îi așteaptă o bătălie epică în care Jake va trebui să riște totul, poate chiar și propria lui viață. Prețul unui bilet la film este 18 lei pentru adulți și 12 lei pentru copii.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa ordinară

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa ordinară, vineri, 16.12.2022, ora 14:00, în sala de şedinţe a Consiliului Local Călăraşi și prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia WhatsApp/SMS, cu următoarea ordine de zi: Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru ,,Construire hală atelier, împrejmuire, amplasare cântar basculă şi spaţii conexe”, situat în municipiul Călăraşi, strada Varianta Nord, nr. 12, judeţul Călăraşi. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului […]

today15 decembrie 2022

0%