Administrație

În vara aceasta demarează modernizarea străzii Bucureşti

today4 iulie 2022

Fundal

În vara aceasta demarează modernizarea străzii Bucureşti şi Prel. Bucureşti, cel mai mare proiect ca valoare, care se află acum în etapa realizării Proiectului Tehnic.

Valoarea totală a proiectului 42.848.000 lei, adică 9,35 milioane euro, iar durata de execuţie este 19 luni, termenul final fiind 31 decembrie 2023. Proiectul propune: reabilitarea infrastructurii rutiere, cu delimitarea fizică a benzilor de transport public, reabilitarea trotuarelor, crearea de piste pentru biciclişti; amenajarea spaţiilor verzi; dotarea cu mobilier urban (staţii de autobuz inteligente).

„Contractul de execuţie lucrări a fost semnat pe 4 aprilie. Am discutat cu antreprenorul pe care-l aşteptăm să vină, cu primul draft de proiect iar pe baza lui să discutăm inclusiv îmbunătăţirile pe care le putem aduce. Este important să identificăm soluţii cu privire la pietonalul cuprins între 5 Călăraşi şi B-dul Nicolae Titulescu care nu a fost inclus în proiect. Acest perimetru trebuie integrat în cadrul acestui proces amplu de modernizare a arterei însă investiţiile trebuie finanţate din fonduri proprii. Consider că suntem în grafic și cu certitudine ne vom încadra în termenul stabilit, adică finalul anului 2023.”, a declarat primarul Marius Dulce.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

TikTok, pe cale de dispariție: mai popular decât Facebook, este acuzat, din nou, de spionaj

„TikTok nu este doar o altă aplicație video. Aceasta este haina de oaie”, a scris Brendan Carr pe Twitter, împreună cu o copie a scrisorii pe care a trimis-o către Apple și Google prin care le cere companiilor să elimine TikTok din magazinele lor de aplicații. Comisarul republican senior al agenției se referă la un raport recent BuzzFeed News, care a examinat înregistrările audio de la 80 de întâlniri interne […]

today1 iulie 2022

0%