Life

Încă o victorie pentru Britney Spears, judecătorul ordonă ca Jamie Spears să fie supravegheat

today14 iulie 2022

Fundal

Un judecător a decis că tatăl lui Britney Spears, Jamie Spears, trebuie să prezinte toate documentele care sunt solicitate de echipa starului pop. Judecătorul a ordonat ca tatăl lui Spears să fie demis în următoarele 30 de zile la Los Angeles.

Judecătoarea Brenda Penny i-a ordonat tatălui lui Spears să prezinte toate documentele legate de supravegherea electronică. Această mișcare o favorizează pe cântăreață și indică faptul că instanța consideră că are motive să investigheze în continuare acuzațiile șocante conform cărora Jamie Spears ar fi angajat o firmă de securitate pentru a-și pune fiica sub supraveghere, cu acuzații că i-a monitorizat telefonul și că i-ar fi invadat intimitatea în dormitor, înregistrează-i conversațiile private.

Înainte de a se pronunța judecătorul cu privire la aceste moțiuni, avocatul lui Jamie Spears, Alex Weingarten, i-a cerut judecătorului să ofere echipei sale acces la documente de la echipa cântăreței pentru a ajuta la pregătirea depunerii clientului său.

Audierea de miercuri a marcat o mare victorie pentru cântăreață, care a luptat împotriva tatălui ei într-o luptă juridică continuă, încă de la încetarea mandatului de tutore de anul trecut.

Spears a fost pusă sub o tutelă ordonată de instanță în 2008 de tatăl ei, care a acționat ca unic tutore pentru 13 ani. După mai bine de un deceniu de lupte împotriva aranjamentului, tatăl lui Spears a fost suspendat de către instanță în septembrie 2021, iar conservatorul a fost în cele din urmă încetat în noiembrie 2021. Î

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Satele Potcoava și Vișinii vor beneficia de rețele de apă potabilă, prin proiectul Ecoaqua

În data de 11 iulie a.c., a fost semnat cel mai mare proiect de extindere a infrastructurii de apă și canal, din județul Călărași, finanțat prin POIM, în prezența ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Ioan Boloș, de către Eduard Grama, directorul general al ECOAQUA Călărași. Printre beneficiarele acestui proiect se numără și comuna Independența. Investiția despre care este vorba este de aproximativ 4,5 milioane de euro pentru înființarea rețelei […]

today14 iulie 2022

0%