Administrație

Încasările pentru desfășurarea Târgului de Toamnă de anul acesta au trecut de 170.000 lei

today12 septembrie 2023

Fundal

Serviciul Public Piețe și Oboare, din subordinea Primăriei Municipiului Călărași, informează că încasările pentru organizarea Târgului de Toamnă, desfășurat în perioada 1-8 septembrie 2023, se ridică la suma de 178.157 de lei. Bâlciul, așa cum este cunoscut în tradiția populară, nu a înregistrat niciun eveniment nefericit, totul desfășurându-se în condiții normale.

Conducerea SPPO Călărași dorește să mulțumească, pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment, Poliției Locale, Poliției Municipale Călărași, Inspectoratului Județean de Jandarmi, Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Barbu Știrbei”, Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, REBU. Din data de 16 septembrie, activitatea Oborului de cereale și animale va fi reluată, potrivit unui comunicat al primăriei.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Directorul general al Ecoaqua, Eduard Grama, a vizitat sucursala Ecoaqua Urziceni

Directorul general al Ecoaqua, Eduard Grama, a vizitat săptămâna trecută sucursala Ecoaqua Urziceni, acolo a discutat cu reprezentanții filialei și a aflat care sunt problemele cu care aceștia se confruntă. De asemenea, discuțiile au vizat și viitoare proiecte care ar urma să ducă la modernizarea sucursalei de la Urziceni. De la stația de epurare, Eduard Grama a mers la primărie, acolo unde a dezbătut alături de primarul municipiului Urziceni, Constantin […]

today12 septembrie 2023

0%